Palvelussamme on käyttökatko torstaina 26.9. klo 15 alkaen. Sen aikana jäsenhakemusta ei voi lähettää. Pahoittelemme häiriötä.

Sauna-live: Oppimisen tuki uudistuu

Orpon hallitus on antanut eduskunnalle lakiesityksen esi- ja perusopetuksen oppimisen tuen uudistamisesta. Mistä uudistuksessa on kyse? Tule OAJ:n sauna-liveen kuulolle ja keskustelemaan.

Ajankohta
07.10.2024 - 16.30-17.30
Paikka
Teams, Sauna-foorumi

OAJ on ajanut oppimisen tuen uudistamista jo pitkään. Tällä hallituskaudella uudistus viimein toteutetaan, ja lakiesityksessä kuuluu opettajien ääni. 

Aiempien abstraktien tuen portaiden sijaan jatkossa tehdään päätöksiä konkreettisista oppilaskohtaisista tukitoimista. Oppimisen tuelle varataan myös noin sata miljoonaa euroa lisää rahoitusta.  

Avaamme tarkemmin uudistusta Sauna-livessä ma 7.10.2024 klo 16.30–17.30. OAJ Saunan liveissä jutellaan epämuodollisesti ja suoraan tärkeistä ajankohtaisista teemoista. 

OAJ:n jäsenenä pääset Saunassa antamaan palautetta sekä tuomaan kentän kokemuksia, toiveita ja ideoita OAJ:n toimintaan. Saunassa sinun on helppo tuoda esiin omat toiveet ja pyrkiä näin vaikuttamaan sinulle tärkeiden asioiden kehityssuuntiin. Palautteesi on meille ensiarvoisen tärkeää. 

Voit esittää kysymyksiä, kommentteja ja antaa palautetta aiheeseen liittyen livenä tai chatissa sekä etukäteen että liven aikana. 

Lue lisää OAJ Saunasta  

Tilaa itsellesi Saunan tunnukset

Tervetuloa! 

Uusimmat tapahtumat