Palvelussamme on käyttökatko torstaina 26.9. klo 15 alkaen. Sen aikana jäsenhakemusta ei voi lähettää. Pahoittelemme häiriötä.

Jussi Somervuo valittu OAJ:n uudeksi talousjohtajaksi

OAJ:n talousjohtajana aloittaa elokuussa KTM Jussi Somervuo. Hänen vastuullaan on talouspalveluiden lisäksi myös järjestön kiinteistö- ja ICT-palvelut.

OAJ:n hallitus valitsi järjestön uudeksi talousjohtajaksi kauppatieteiden maisteri (KTM) Jussi Somervuon, joka aloittaa tehtävässä 21. elokuuta. Talousjohtajan vastuualueisiin ja noin 15 henkilön organisaatioon kuuluvat talouspalveluiden ohella ICT- sekä kiinteistöpalvelut. Lisäksi hän vastaa järjestön sijoitustoiminnasta. Somervuo siirtyy OAJ:hin Live-säätiön talousjohtajan tehtävästä. 

Somervuon valintaa puolsivat hänen monipuolinen työkokemuksensa ja vahva osaaminen talousjohtamisen eri osa-alueista sekä ICT-toiminnoista. Valinnassa painottuivat myös hänen laaja johtamiskokemuksensa, vahvat näytöt sijoitustoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä sekä henkilöstöjohtamisessa saadut tulokset. 

– Uskomme, että saamme Jussista tavoiteorientoituneen ammattijohtajan, jolla on erinomaiset henkilöstöjohtamisen taidot, OAJ:n kehitys- ja henkilöstöjohtaja Jari Cavernelis toteaa. 

Somervuo on työskennellyt Live-säätiössä (ent. Invalidisäätiö) viimeiset viisi vuotta talousjohtajana. Tehtävässä hän vastasi säätiön taloudesta, tietohallinnosta ja tiedolla johtamisesta. Somervuo oli myös säätiön johtoryhmän jäsen. Säätiössä hän vastasi myös säätiön omistaman Orton Oy:n taloudesta ja tietohallinnosta, lisäksi hän oli myös Ortonin johtoryhmän jäsen.

Ennen Live-säätiötä Somervuo on työskennellyt taloushallinnon tehtävissä mm. Realia Groupilla, Flexim Securityllä, Suomen Lähikauppa Oy:llä sekä Fazer Amicalla.

– Odotan innolla liittymistä OAJ:n ammattilaisten joukkoon ja tuomaan siihen mukanani oman osaamiseni ja persoonani. Hienoa päästä jatkamaan ja kehittämään järjestössä tehtävää tärkeää ja merkityksellistä työtä, Somervuo sanoo. 

OAJ:n nykyinen talousjohtaja Heli Huhtala siirtyy toisen organisaation palvelukseen. 

Uusimmat uutiset ja tiedotteet