• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "OAJ:n valtuusto"

Valtuutetut välittäjinä valtuuston ja muiden jäsenten välillä

Vahva OAJ syntyy, kun työskennellään yhdessä, summaavat valtuutetut Lenita Hietanen ja Jyrki Rantala.

17.11.2022 Uutinen
Katarina Murto syysvaltuustossa: Koulutuksen tulevaisuus ratkaistaan seuraavissa eduskuntavaaleissa

OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto piti ensimmäisen valtuustokokouksen avauspuheenvuoronsa, jossa hän korosti sekä edunvalvonnan, mutta myös OAJ:n yhtenäisyyden tärkeyttä ja muistutti, että toiminnan lähtökohtana ovat OAJ:n arvot. Valtiovallan tervehdyksen valtuustolle toi valtiovarainministeri Annika Saarikko. OAJ:n syysvaltuusto on koolla Helsingissä 16.–18.11.

16.11.2022 Uutinen
Valtuusto kokoontuu syyskokoukseensa – puheenjohtajan ja valtiovarainministerin puheet lähetetään suorana

OAJ:n valtuusto kokoontuu syyskokoukseen Helsinkiin 16.–18.11. Keskiviikkona OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murron avauspuheenvuoro klo 10 sekä valtiovallan tervehdyksen tuovan valtiovarainministeri Annika Saarikon puhe klo 14 ovat katsottavissa sekä livenä että myöhemmin tallenteena.

11.11.2022 Tapahtuma
Puheenjohtajan Saunailta-live

Marraskuun puheenjohtajan Saunaillassa löylyttelevät mukana OAJ:n valtuuston puheenjohtajat Timo Saavalainen, Ulla Kangasniemi ja Stig Rönnkvist. Aiheina ovat OAJ:n lähestyvän syysvaltuuston asiat.

08.11.2022 Tapahtuma
Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus eivät ole mielipidekysymyksiä

Myös opettajilla ja opetusalalla toimivilla on oikeus työssään tasa-arvoiseen ja yhdenvertaiseen kohteluun. Tasa-arvoa voidaan edistää työpaikoilla tapahtuvissa kohtaamisissa ja toimia siten, että jokainen työyhteisön jäsen tuntee olevansa tervetullut töihin omana itsenään, kirjoittaa OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto.

01.06.2022 Blogi
Uusi valtuusto ensi kertaa koolla

OAJ:n uusi valtuusto aloitti ensimmäisen kokouksensa maanantaina Helsingissä. Maanantaina valittiin valtuustolle puheenjohtajat. OAJ:n väistyvä puheenjohtaja Olli Luukkainen peräsi avaussanoissaan palkkatason nousua opetushenkilöstölle.

09.05.2022 Uutinen
OAJ:n valtuusto valtuutti hallituksen järjestöllisiin toimenpiteisiin – ”Lakkoon mennään, jos tilanne sitä vaatii”

OAJ:n hallitus kutsui valtuuston ylimääräiseen kokoukseen torstaina 10.3. Kokouksessaan valtuusto päätti valtuuttaa hallituksen päättämään tarvittavista järjestöllisistä toimenpiteistä kaikkien avoinna olevien sopimusalojen osalta kevään neuvottelukierroksen ajaksi.

10.03.2022 Uutinen
Valtuusto hyväksyi syyskokouksen päätöspäivänä uusia järjestötoiminnan periaatteita

Aamun valiokuntien muutosehdotusten ja ponsien pohjalta käydyt keskustelut pohjustivat iltapäivän päätösosuutta. Valtuusto päätti muun muassa OAJ:n turvallisemman tilan ja järjestöaktiivin periaatteista.

19.11.2021 Uutinen
OAJ:n puheenjohtaja vaihtuu ensi keväänä – Olli Luukkainen ei lähde enää ehdolle

OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen ilmoitti syysvaltuuston lopuksi, ettei lähde enää puheenjohtajaehdokkaaksi ensi keväänä.

19.11.2021 Uutinen
Valtuusto laski OAJ:n jäsenmaksun 0,8 prosenttiin

Syysvaltuusto päätti laskea OAJ:n jäsenmaksua. Jo kevätvaltuustossa päätettiin pienentää jäsenmaksua 0,95 prosentista 0,90 prosenttiin. Syysvaltuusto alensi jäsenmaksua entisestään.

18.11.2021 Uutinen