• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "OAJ:n hallitus"

OAJ:n hallitus hyväksyi varhaiskasvatuksen opetushenkilöstön sopimusalasiirron

OAJ:n hallitus on hyväksynyt varhaiskasvatuksen sopimusalasiirron kunnan yleisestä työ- ja virkaehtosopimuksesta (kvtes) opetusalan työ- ja virkaehtosopimukseen (ovtes). Sopimusalasiirto tarkoittaa sitä, että kelpoiset varhaiskasvatuksen opettajat, erityisopettajat ja päiväkodin johtajat siirtyvät ovtes:iin.

04.06.2021 Uutinen
Vuoden koulutusvaikuttajaksi valittiin jokainen suomalainen opettaja – poikkeusolot ovat korostaneet ammattitaitoa

OAJ:n hallitus on myöntänyt Vuoden koulutusvaikuttaja 2020 -tunnustuksen suomalaisille opettajille. OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen julkaisi tunnustuksen saajan verkossa järjestetyillä Educa-messuilla.

30.01.2021 Uutinen
OAJ huolehtii työntekijöistään

Great Place to Work -sertifikaatti osoittaa, että OAJ:n työntekijät ovat sitoutuneita rakentamaan hyvää työpaikkaa. Henkilöstön työtyytyväisyydellä on myös suora vaikutus jäsenpalveluun.

23.11.2020 Uutinen
OAJ lähtee vahvistamaan opettajuuden arvostusta – ”Yhdessä pystymme vaikka mihin”

OAJ käynnistää ensi vuonna hankkeen, jonka tavoitteena on vahvistaa opettajuuden arvostusta. Järjestö haluaa havahduttaa suomalaisia siihen, miten tärkeää OAJ:n jäsenten tekemä työ on koko yhteiskunnalle. Koko OAJ-yhteisön toivotaan innostuvan mukaan jo hankkeen suunnitteluvaiheessa.

19.11.2020 Uutinen
OAJ:n syysvaltuusto kokoontuu etäyhteyksin

Valtuuston syyskokous alkaa tänään Helsingissä. Kokous toteutetaan koronaepidemian vuoksi kokonaan etänä. Asialistalla on isoja ja tärkeitä kokonaisuuksia. Valtuutetut päättävät muun muassa kahden seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta sekä järjestötoiminnan uudistamisesta.

18.11.2020 Uutinen
OAJ:ltä tunnustus Markku Kanervalle: ”Opettajankoulutus antoi valmiuksia valmentamiseen”

Opettajataustainen Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva sai tänään OAJ:ltä tunnustuksen liikunnan hyväksi tekemästään työstä. Kanervan mukaan opettajan ja valmentajan työssä on paljon yhteistä.

28.10.2020 Uutinen
Näissä tehtävissä Olli Luukkainen vaikuttaa

OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen haluaa avoimuuden nimissä vuosittain julkistaa, mitä muita tehtäviä hän hoitaa OAJ:n puheenjohtajan työn ohella.

26.10.2020 Uutinen
OAJ:lle uusi hallitus

Seuraavan kaksivuotiskauden ajan OAJ:n asioista päättää valtuuston tänään valitsema hallitus. Jokaisella OAJ:n jäsenryhmällä on 20 hengen hallituksessa omat edustajansa.

18.08.2020 Uutinen
Uutta kohti OAJ:ssä

Tiedämme, mitä jäsenet OAJ:ltä haluavat. Jotta uudistukset toteutuvat, tarvitaan valtuutetuilta rohkeutta tehdä päätöksiä, kirjoittaa OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen.

18.08.2020 Blogi
OAJ:n valtuusto kokoontuu – turvallisuuteen satsattu paljon

Valtuuston kevätkokous alkaa tänään Helsingissä. Kokousjärjestelyissä on otettu huomioon korona-epidemiaan liittyvät turvallisuussuositukset. Istumaetäisyyksiä on väljennetty, ja valtuutetut käyttävät kasvomaskeja. Edessä on isoja päätöksiä. Valtuutetut muun muassa linjaavat järjestön uudesta strategiasta.

17.08.2020 Uutinen