• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Educa 2019"

Kielletty kysymys: Mikä sinusta tulee isona?

Educan avajaispaneelissa kysyttiin, haluatko olla tulevaisuuden osaaja vai menneisyyden vanki.

25.01.2019 Uutinen
Hyvä arviointi on monipuolista ja vuorovaikutteista – OAJ:llä keinoja arvioinnin tueksi

Mitä on hyvä arviointi: numeroita, kokeita, virheitä vai jotain ihan muuta? Kansallinen koulutuksen arviointikeskus Karvi selvitti opettajien, oppijoiden ja huoltajien näkemyksiä ja esitteli alustavia tuloksia tänään Educa-messuilla. OAJ ehdottaa arvioinnin tueksi tutoropettajia ja kansallista tukipankkia.

25.01.2019 Uutinen
Educa-messut käyntiin – Luukkainen korostaa tapahtuman merkitystä opettajien täydennyskouluttajana ja yhteisönä

Suomen johtavassa opetus- ja kasvatusalan tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa 25.–26. tammikuuta. Teemana on tänä vuonna Opettaminen – viestintää ja vuorovaikutusta. Ne ovatkin avainroolissa opettajien ja opetusalan esimiesten työssä.

25.01.2019 Uutinen
”Mahdollisuuksien luomista opiskelijan unelmien tavoitteluun” – ammatillisia opettajia palkittiin Educassa

Ammatillisen erityisopettajan tehtävänä on osallistaa, innostaa ja luoda opiskelijoille mahdollisuuksia. Näin sanoo #uusiamis-palkinnon tänään saanut ammatillinen erityisopettaja Minna Olkkonen. Educa-messuilla palkittiin myös ammatillista koulutusta uudistanut opinto-ohjaaja sekä opettajatiimi.

25.01.2019 Uutinen
Moikkaa meitä Educassa lauantaina! – OAJ:n asiantuntijat lavalla

OAJ:n asiantuntijat valottavat monia ajankohtaisia opetusalan asioita arvioinnista varhaiskasvatuksen ja lukion kehittämiseen. Treffaa OAJ joko messuosastolla 6f51 tai käy kuuntelemassa asiantuntijoitamme Open Loungessa tai Taito-lavalla!

24.01.2019 Uutinen
Moikkaa meitä Educassa perjantaina! – OAJ:n asiantuntijat lavalla

OAJ:n asiantuntijat valottavat monia ajankohtaisia opetusalan asioita arvioinnista työaikamallin ja lukion kehittämiseen. Treffaa OAJ joko messuosastolla 6f51 tai käy kuuntelemassa asiantuntijoitamme Open Loungessa tai Taito-lavalla! Nappaa tästä itsellesi sopivimmat.

24.01.2019 Uutinen
Koulutuksen oma päivä

Tänään 24.1.2019 vietetään kautta aikojen ensimmäistä kansainvälistä koulutuksen päivää. Erinomainen juttu. YK:n yleisistunto hyväksyi viime joulukuussa 59 jäsenmaan esityksen siitä, että koulutus ansaitsee oman merkkipäivän.

24.01.2019 Blogi
Mitä taitoja meiltä tulevaisuudessa vaaditaan? Poimi Educan tulevaisuustärpit!

Tulevaisuudessa tarvitaan erityisesti sellaisia taitoja, joissa ihminen on parempi kuin kone, kuten sosiaalisia taitoja. Entä mitä muuta pitäisi tietää ja osata, ja miten uutta voi oppia? Tässä tulevaisuuden taitoihin keskittyvät poimintamme Educan ohjelmasta.

22.01.2019 Uutinen
Ota digiajan viestintä haltuun! – 8 vinkkiä Educan ohjelmasta

Digiaikana kaikki viestivät ja tietoa puskee joka tuutista. Onneksi Educassa on helppo päivittää digitietonsa ja oppia uutta. Poimi viestinnälliset messuvinkkimme tästä talteen!

16.01.2019 Uutinen
Laita stressi kuriin ja voi hyvin! – 5 hyvinvointitärppiä Educan ohjelmasta

Kiinnostaako oman hyvinvoinnin edistäminen sekä töissä että vapaalla? Poimi tästä talteen hyvinvointivinkkimme tammikuun lopun Educa-messuille!

15.01.2019 Uutinen