Sökresultat för "Förskoleundervisning"

Hej medlem - berätta vad som fungerar och inte fungerar i undervisningen. Svara på vår enkät!

OAJ kartlägger hur undervisningsarrangemangen har fungerat i undantagstiderna inom småbarnspedagogiken, den grundläggande utbildningen och i gymnasiet. Jaakko Salo, utbildningspolitisk chef vid OAJ, önskar att många svarar på enkäten. Det är ett lätt sätt att arbeta för bättre fungerande praxis!

25.05.2020 Nyheter
Hej lärare! Berätta om dina erfarenheter av arrangemangen i undantagstider - varje svar är värdefullt

Hur fungerar undervisningen och distansarbetet? Vad har och vad har inte fungerat? OAJ kartlägger lärarnas erfarenheter av undervisningsarrangemangen i undantagstider. Det tar bara några minuter att svara!

02.04.2020 Nyheter
Frågor och svar om undervisningsarrangemangen i undantagsförhållandena

Inom nästan hela utbildningssektorn har man övergått till distansundervisning. Inom småbarnspedagogiken fortsätter verksamheten och lärarna inom småbarnspedagogik bär upp hela samhället med sitt arbete. Undantagstillståndet på grund av coronaviruset har väckt oro och bekymmer också bland OAJ-medlemmarna. I den här artikeln publicerar vi medlemmarnas frågor och våra svar.

18.03.2020 Nyheter
Förskoleundervisning

Förskoleundervisningen främjar barnets förutsättningar för utveckling och lärande.

20.02.2020 Sida
Samarbete med hemmet

Föräldrarna har det primära ansvaret för barnets fostran. Lärare, föreståndare och rektorer stöder vårdnadshavarna i fostringsuppgiften.

06.11.2018 Sida
Lärare inom småbarnspedagogik och förskoleundervisning

Lärare inom småbarnspedagogik och förskoleundervisning stöder och främjar barnets uppväxt, utveckling och kunnande.

06.11.2018 Sida
Mera stöd för lärande inom förskoleundervisningen och förskola redan för femåringar

Undervisningssektorns Fackorganisation föreslår att förskoleundervisningen blir tvåårig och att barnen ska börja i förskolan redan som femåringar. – Samtidigt måste dock stödet för växande och lärande utökas, påpekar ordföranden Olli Luukkainen.

02.08.2018 Nyheter