• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Järjestö"

Heljä Misukka vaihtaa OAJ:n koulutusjohtajan tehtävät yrittäjyyteen

Koulutusjohtaja Heljä Misukka siirtyy OAJ:n palveluksesta uudelle uralle ja ryhtyy koulutusalan konsultiksi ja yrittäjäksi. Hän kertoo, että ajatus uudesta suunnasta kypsyi korona-aikana.

08.11.2021 Uutinen
Puheenjohtaja Olli Luukkaisella lukuisia sivutehtäviä

OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen haluaa avoimuuden nimissä vuosittain julkistaa, mitä muita tehtäviä hän hoitaa OAJ:n puheenjohtajan työn ohella.

08.11.2021 Uutinen
Ladattavat viestintämateriaalit

Äänestysvaiheen materiaalit julkaistaan tällä sivulla vaiheittain vaalien edetessä!

31.10.2021 Sisältösivu
Koulutuksen esimiehet ja asiantuntijat KEA:n esite

Koulutuksen esimiehet ja asiantuntijat KEA ry:n esitteestä selviää, miksi toisen asteen ammatillisen koulutuksen, ammattikorkeakoulun, taiteen perusopetuksen tai vapaan sivistystyön esimiehen, johtajan tai itsenäisessä asemassa olevan asiantuntijan kannattaa liittyä OAJ:n valtakunnalliseen yhdistykseen.

27.10.2021 Julkaisu
OAJ sosiaalisessa mediassa

Keskustele kanssamme sosiaalisen median kanavillamme X:ssä, Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä.

01.10.2021 Sisältösivu
Keinutaan kuivalla maalla! Aluksena MS Messukeskus 28.1.

Tervetuloa kuivanmaan risteilylle MS Messukeskukseen 28.1. klo 18.30 alkaen!

17.09.2021 Sisältösivu
OAJ jatkaa Nenäpäivän pääyhteistyökumppanina – tavoitteena kerätä ennätyspotti hyvää

OAJ on jo neljättä kertaa Nenäpäivän pääyhteistyökumppanina. Korona-aikana avuntarve on kasvanut valtavasti, ja moni lapsi on jäänyt esimerkiksi kokonaan koulutuksen ulkopuolelle. Siksi OAJ haluaa taas tehdä hyvää ja kerätä Nenäpäivässä ennätyspotin maailman lasten hyväksi.

09.09.2021 Uutinen
OAJ Sauna on virtuaalinen keskustelualusta

OAJ Saunassa pääset juttelemaan asiantuntijoidemme sekä muiden jäsenten kanssa ajankohtaisista asioista virtuaalisesti Howspace-alustalla. Saunailta-webinaarien teemoiksi nostetaan vuorollaan jäsenille tärkeitä aiheita. Saunassa pystymme keskustelemaan tasavertaisesti vaikeammistakin asioista.

08.09.2021 Sisältösivu
Järjestelmäuudistus etenee takkuillen – jäsenpalveluissa ruuhkaa

OAJ:n rekisterijärjestelmä vaihtui kesällä. Rekisterissä ylläpidetään jäsenten, yhdistysten, työnantajien ja luottamushenkilöiden tietoja. Jäsenet näkevät muutoksen selvimmin uudistuneessa Omat tiedot -osiossa. Käyttöönotossa ilmeni runsaasti ongelmia.

17.08.2021 Uutinen
OAJ jakoi 15 000 euroa ammatillisten opettajakorkeakoulujen ammattikasvatustyölle 

OAJ haluaa olla mukana rakentamassa uuden sukupolven ammattikorkeakoulutusta ja kehittämässä koko ammatillista koulutusta. Järjestö myöntää 15 000 euroa ammatillisille opettajakorkeakouluille ammattikasvatuksen kehittämiseen. Tunnustus luovutettiin keskiviikkona Amk-päivän virtuaalitapahtumassa. 

05.05.2021 Uutinen