• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Järjestö"

Ammattijärjestö – jäsenensä tiukka puolustaja

OAJ on ammattijärjestönä aina jäsentensä asialla. Normaaliin tapaan jäsenistö myös OAJ:ssä valitsee edustajansa päättämään toiminnan tavoitteista, toimintalinjoista ja tekijöistä.

21.11.2018 Blogi
Valtuutetut koolla – vuosityöajasta toivotaan asiallista keskustelua

OAJ:n valtuusto aloitti urakkansa järjestön toiminnan linjaamiseksi tuleville vuosille.

21.11.2018 Uutinen
OAJ mukaan yritysvastuun ykkösketjuun

OAJ on liittynyt mukaan yritysvastuun #ykkösketjuun-kampanjaan, joka tavoittelee Suomeen sitovaa lakia yritysten ihmisoikeusvastuusta.

15.11.2018 Uutinen
Jäsen, päivitä sähköpostiosoitteesi – voit voittaa kirkasvalolampun!

Onhan jäsentiedoissasi varmasti oikea sähköpostiosoite? Jos ei ole, tarkista jäsentiedot ja lisää myös sähköpostiosoite. 15.11.–15.12. Päivityksen tehneiden kesken arvotaan kolme kirkasvalolamppua.

15.11.2018 Uutinen
OAJ.fi uudistui – anna palautetta vastaamalla kyselyyn!

Uusi oaj.fi julkaistiin 15. marraskuuta. Vastaa kyselyyn ja kerro ensivaikutelmasi, niin tiedämme, miten kehitämme verkkosivuja tästä eteenpäin!

13.11.2018 Uutinen
“Keräämällämme summalla on todellista vaikutusta monen lapsen ja nuoren elämään” – opettajilta yli 56 000 euroa hyväntekeväisyyteen

OAJ:n ja vakuutusyhtiö Turvan Nenäpäivä-keräys on ollut menestys. Jos lahjoittaminen sattui menemään ohi, ei hätää, lipas on auki vuoden loppuun asti! Tiivis ja hauska meno. Ilo auttaa ja hullutella hyvän puolesta. Tähän voisi tiivistää Nenäpäivän tunnelmia Tampereen Tohlopista, josta show lähetettiin perjantaina 9. marraskuuta.

09.11.2018 Uutinen
Globaalin vastuun ottaminen on viisasta ja välttämätöntä

OAJ osallistuu tänään perjantaina Nenäpäivään ja lahjoittaa yhdessä vakuutusyhtiö Turvan kanssa Nenäpäivä-keräykseen yli 50 000 euroa. Lahjoitusrahaa on kerätty keväästä asti jäsenhankintakampanjalla sekä lipaskeräyksillä.

09.11.2018 Blogi
"Todella kiva auttaa" – loppukiri kohti Nenäpäivää täydessä käynnissä

– Tosi hyväntuulisia ihmisiä liikkeellä. Vaikkei kolikkoja olisikaan paljon, antavat vähänsäkin, kurssisihteeri Tessa Lindfelt riemuitsee.

08.11.2018 Uutinen
Olli Luukkaisella lukuisia lisätehtäviä

OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen haluaa avoimuuden nimissä vuosittain julkistaa, mitä muita tehtäviä hän hoitaa OAJ:n puheenjohtajan työn ohella.

01.11.2018 Uutinen
Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste

Yksityisyytesi suoja on meille tärkeää. OAJ on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi ja käsittelemään henkilötietojasi läpinäkyvästi kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön ja hyvien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

31.10.2018 Sisältösivu